UNTRR


Rendelje meg az úthasználati matricát (ro-vinieta) online 24/7, fizetheti bankkártyával, azonnal megkapja a számlát

Az UNTRR (Romániai Közúti Szállítók Országos Egyesülete) tagjai és mások rendelkezésésére áll egy különleges szolgáltatással, éspedig a www.e-rovinieta.ro. honlap általi rovinieta (úthasználati matrica) kibocsátással. Az UNTRR a CNADNR (Román Autópályák és Közutak Vállalata) által felhatalmazott elektronikus rovinieta-kibocsátó minden jármű fajtára, megtalálhatóak vagyunk online, de területi kirendeltségeinknél is. A honlap 8 nyelven is elérhető (EN, FR, HU, DE, TR, BG, RU, RS), illetve most letöltheti az e-rovinieta alkalmazást a mobiltelefonjára.

Miért használja a www.e-rovinieta.ro oldalt?

  • Egyszerű, intuitív megjelenítési felület
  • Az egyetlen olyan alkalmazás, ahol egyetlen rendelés által több rovinietát is vásárolhat.
  • Biztonságos fizetés Mastercard/Visa által
  • Felhasználói fiók - rendelések és kifizetések visszanézhetek
  • Integrált eszköz járműpark kezeléséhez: a) Járművek megjegyzése, újabb rendelésnél az adatokat automatikusan behívja; b) Jelentések a járműpark rovinieta-helyzetéről; c) Visszanézhető rovinieták járművenként
  • Több vásárlási profil - több cégnek is vásárolhat rovinietákat
  • Jelzések, ha jár le a rovinieta
  • A kibocsátott rovinietát e-mailban és sms-ben is elküldjük
  • Mobil alkalmazások
  • A rovinietát megvásárolhatja az online rendszerben vagy kirendeltségeinknél, mindkét esetben számlát állítunk ki, így a romániai cégek elszámolhatják az ÁFÁ-t, illetve a külföldön bejegyzett cégek azt visszaigényelhetik a Vialtis partner által.

Ha úgy dönt, hogy rovinietáját az online rendszerben vásárolja meg, három egyszerű lépést kell követnie és máris megvan:

I.  Be kell lépnie (ha nincs még fiókja, akkor klikk a "bejegyzés most" és hozzon létre egy új fiókot magának).

II. Adjon hozzá egy rendelést és töltse ki a kívánt rovinietákra vonatkozó adatokat. Válassza ki a fizetés módját és küldje el rendelését. E-mailban meg fogja kapni a rendelésének megfelelő pro forma számlát.

III. Rendezze a fizetést - online bankkártyával, a biztonságos bankkártya-feldolgozást lehetővé tevő rendszer által, vagy banki átutalás által. A kifizetés visszaigazolását követően kiállítjuk a rovinietákat és elküldjük e-mailban a számlát, valamint a rovinieták adatait, továbbá (ingyenesen) küldjük SMS-ben a a kibocsátott rovinieták adatait. A rendeléseket, a kibocsátott rovinietákat és a kiállítot számlákat bármikor megtekintheti az Ön fiókjában.

Last page edit: 04/25/2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii