UNTRR


ȘTIAȚI CĂ înainte de a trimite cereri de personalizare pentru autorizatiile CEMT valabile pentru anul 2017 este obligatoriu să verificați în contul de operator dacă aveți datele actualizate? Doar până la 31 ianuarie 2017 se mai pot ridica autorizațiile CEMT 2017

Știați că înainte de a trimite cereri de personalizare autorizații CEMT valabile pentru anul  2017 este obligatoriu să verificați în contul de operator ( www.autorizatiiauto.ro) dacă aveți datele actualizate?

 Autorizațiile CEMT vor fi personalizate conform datelor pe care le aveți înscrise în contul de operator.

În caz contrar  ESTE OBLIGATORIU să urmați procedura de modificare adresa sediu social, trimițând către SAET o copie legalizată în original după certificatul de înregistrare al firmei precum și o adresă din partea societății în care solicitați și mentionați ce date doriți să fie modificate.

Va reamintim ca cererile de personalizare CEMT  2017 se trimit doar online din contul fiecarui operator de transport, si doar cu dovada platii atasata.

Articolul 13 din Metodologia de alocare autorizatii CEMT 2017 - "Autorizaţiile CEMT personalizate de către A.A.D.R., cu datele de identificare complete ale operatorului de transport, date furnizate de către operatorul de transport şi existente la A.A.D.R.în momentul personalizării, vor fi transmise către Ministerul Transporturilor pentru semnare şi raportare la Secretariatul ITF/CEMT."

Nu se primesc cereri de personalizare CEMT la sediul A.A.D.R., pe e-mail sau pe fax.

Contul in care operatorii de transport trebuie sa depuna contravaloarea autorizatiilor multiple CEMT anuale (in conformitate cu HG 1130/2002):

RO 58 TREZ 7005032XXX001068 deschis la A.T.C.P.M.B., COD FISCAL: 13633330, Beneficiar Ministerul Transporturilor.
Costul unei autorizatii CEMT anuale este: 330 RON 

Cadrul legislativ:

Normele metodologice privind repartizarea şi utilizarea autorizaţiilor CEMT pentru transportul rutier internaţional de mărfuri

pentru anul 2017

 

 

Ultima modificare a paginii: 27.01.2017

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii