UNTRR


Știați că începând cu 1 ianuarie 2019 salariul minim pe oră în Franța este de 10,03 Euro?

Începând cu 01.01.2019 salariul minim în Franța se majorează la 10,03 euro/oră.

Click aici pentru informații suplimentare (în limba franceză).

Certificatele de detașare, care se vor completa începând cu 01.01.2019, trebuie să aibă menționată cel puțin suma aferentă noului salariu minim de 10,03 euro/oră.

Pentru mai multe informații: https://www.untrr.ro/meniu-vertical/macron-franta.html#.XDdeDuTqjIU

 sau contactați: reprezentarefranta@loimacron.eu

 

Atenție dacă efectuați curse în Franța aveți nevoie si de FORMULAR A1

Începând cu 1 aprilie 2017 este obligatoriu ca toți șoferii (și personalul mobil) care intră în domeniul de aplicare a Legii Macron să dețină Formularul A1 atunci când sunt detașați pe teritoriul Franței. Acest document dovedește că sunt plătite contribuțiile la asigurările sociale din statul membru de reședință și este eliberat de către autoritatea de securitate socială din acel stat membru (în România este Casa Națională de Pensii Publice).

Formularul A1 trebuie să se afle la bordul autovehiculului sau prezentat, ulterior, autorităților de control prin intermediul reprezentantului companiei în Franța sau de clientul care a comandat transportul, în cazul în care se solicită acest lucru.

Pentru obținerea formularului A1 intrați dați click aici

Ultima modificare a paginii: 10.01.2019

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii