UNTRR


Garanții suplimentare solicitate de vama din Ucraina transportatorilor ruși cu carnete TIR emise de ASMAP

Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU) a fost informată cu privire la scrisoarea de la Serviciul Fiscal de Stat al Ucrainei, numărul 99 - 24 / 01-01-08 / 4555 din data de 01.10.2014.

În conformitate cu această scrisoare și pe baza deciziei Guvernului ucrainean din 12 septembrie 2014, data de 2 octombrie 2014, autoritățile vamale din Ucraina cer garanții naționale prevăzute de Codul vamal ucrainean, în scopul de a asigura drepturile si taxele vamale  pentru acceptare a carnetelor TIR eliberate de către Asociația rusă de Transport Internațional Rutier (ASMAP) pentru operatorii de transport din Rusia.
În conformitate cu această scrisoare, această măsură a fost pusă în aplicare în mod temporar, având în vedere situația actuală în ceea ce privește punerea în aplicare a Convenției TIR pe teritoriul Federației Ruse.
Această măsură se referă doar la carnetele TIR emise  de ASMAP operatorilor de transport din Rusia. Ea nu afectează carnetele TIR eliberate de către alte asociații TIR către operatorii de transport naționali.

Ultima modificare a paginii: 06.10.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii