UNTRR


FEDERATIA RUSA - Regimul TIR în Federația Rusă – ultimele evoluții

26.06.2014 - Regimul TIR în Federația Rusă – ultimele evoluții  

Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU) ne-a informat că în data de 24 iunie 2014 a avut loc în Rusia o întâlnire guvernamentală la nivel înalt la care au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Serviciului Federal Vamal al Federației Ruse (FCS RF) și alte autorități ruse competente, sub președinția prim-viceprim-ministrului, dl. Shuvalov, având ca scop găsirea unei soluții privind situația actuală a utilizării carnetelor TIR în Rusia.
Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, la reuniune au fost luate decizii pozitive în special în ceea ce privește prelungirea termenului de valabilitate a acordului de garanție TIR din Rusia – acord care ar trebui să expire la 1 iulie 2014 - până la finalizarea procedurilor de licitație, precum și în ceea ce privește restabilirea Sistemului TIR pe teritoriul Rusiei, în conformitate cu recenta decizie a Curții Supreme din Rusia din 26 mai 2014.

Ultima modificare a paginii: 26.06.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii