UNTRR


Chestionar LEARN - care sunt nevoile de instruire ale transportatorilor rutieri privind raportarea emisiilor?

Chestionar LEARN - care sunt nevoile de instruire ale transportatorilor rutieri privind raportarea emisiilor?


UNTRR vă invită să participati la un chestionar destinat identificării nevoilor de instruire ale transportatorilor rutieri privind raportarea emisiilor, organizat în cadrul proiectului european LEARN (Logistics Emissions Accounting and Reduction Network). Proiectul LEARN este finanțat de Comisia Europeană, urmărind stabilirea unui viitor cadru european de calculare şi reducere a emisiilor din transport şi logistică.

Chestionarul LEARN pentru identificarea nevoilor de instruire ale companiei dvs. este disponibil in lb. română și poate fi completat on-line aici . Completarea chestionarului va dura aproximativ 20 minute, iar toate rãspunsurile dvs. vor fi tratate cu maximã confidențialitate.Termenul de raspuns la acest chestionar este 31 august 2017.

Pe baza răspunsurilor primite de la dumneavoastră, echipa europeană de experți LEARN va pregăti programe și instrumente de training aliniate nevoilor de formare ale companiilor de transport și logistică. În calitate de partener național în proiectul LEARN, UNTRR va oferi transportatorilor români interesați programele și instrumentele de instruire LEARN, care vor fi dezvoltate și în lb. română.
Dacă doriți să participați în activitățile de testare și de instruire ale proiectului LEARN, vã rugãm contactați roxana.ilie@untrr.ro

Ultima modificare a paginii: 03.08.2017

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii