UNTRR


Proiect POS CCE "Upgrade conexiune la Internet si achizitie de echipamente conexe"

 

Proiect POS CCE "Upgrade conexiune la Internet si achizitie de echipamente conexe"

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (U.N.T.R.R.), cu sediul în str. Ienăchiță Văcărescu nr. 60, Sector 4, București, derulează, începând cu data de 26.05.2014, proiectul “Upgrade conexiune la Internet și achiziție de echipamente conexe“, derulat in cadrul Programului Operaţional "Creşterea Competitivităţii Economice",  Axa prioritara 3 - TIC pentru sectoarele privat şi public, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informaţională. Valoarea totală a proiectului este de 128.039,30 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 93.748,38 lei.

Proiectul se implementează în localităţile: București, Iași și Suceava, pe o durată de 4 luni.

Obiectivul proiectului este îmbunătățirea calității serviciilor oferite membrilor U.N.T.R.R. și altor beneficiari, cu precădere firme de transport rutier, prin creșterea vitezei prelucrărilor de date necesare serviciilor oferite și a vitezei de comunicare în Internet, pentru culegerea și diseminarea către beneficiari, prin mijloace electronice, de informații utile în activitatea de transport rutier, prin upgradarea conexiunii la Internet și a unora dintre echipamentele hardware și aplicațiile software utilizate în acest scop.

Anunturi de participare la achizitii

17.06.2014  UNTRR anunta urmatoarele achizitii in cadrul proiectului „Upgrade conexiune la Internet si achizitia de echipamente conexe”:

- semnatura electronica (click aici pentru detalii)
- server (click aici pentru detalii)
- calculator personal (click aici pentru detalii)
- laptop (click aici pentru detalii)
- imprimante (click aici pentru detalii)
- dulap rack (click aici pentru detalii)
- servicii tiparire autocolante (click aici pentru detalii )

20.06.2014  UNTRR anunta urmatoarele achizitii in cadrul proiectului „Upgrade conexiune la Internet si achizitia de echipamente conexe”:

- UPS - surse de tensiune neintreruptibila (click aici pentru detalii)
- cablare structurata (click aici pentru cerere de oferta)
- servicii de internet broadband (click aici pentru detalii)
- antivirus (click aici pentru detalii)

Anunt de anulare achizitii

01.07.2014 UNTRR anunta anularea achizitiei ca urmare a cererilor de oferta de server, calculator personal, laptop, imprimante, dulap rack, servicii tiparire autocolante si surse de tensiune neintreruptibila, lansate in luna iunie 2014, deoarece nu s-au primit oferte.

Anunturi de atribuire contracte de achizitii

08.07.2014 UNTRR anunta urmatoarele atribuiri de contract de achizitie in cadrul proiectului „Upgrade conexiune la Internet si achizitia de echipamente conexe”:

Contractul de achizitie de semnatura electronica s-a atribuit in data de 08.07.2014 catre firma S.C. DIGISIGN S.A.
Contractul de achizitie software antivirus s-a atribuit in data de 08.07.2014 catre GARAIACU CIPRIAN PFA
Contractul de achizitie servicii de Internet broadband s-a atribuit in data de 08.07.2014 catre firma RCS&RDS S.A.
Contractul de achizitie servicii cablare structurata s-a atribuit in data de 08.07.2014 catre firma BIT CONSULTING PRO SRL

Invitatie de participare la achizitii

17.07.2014  UNTRR anunta urmatoarele achizitii in cadrul proiectului „Upgrade conexiune la Internet si achizitia de echipamente conexe”:

- server si software (click aici pentru detalii)
- calculator personal si software (click aici pentru detalii)
- laptop si software (click aici pentru detalii)
- imprimante (click aici pentru detalii)
- dulap rack (click aici pentru detalii)
- servicii tiparire autocolante (click aici pentru detalii)
- UPS - surse de tensiune neintreruptibila (click aici pentru detalii)
 

Anunturi de atribuire contracte de achizitii

04.08.2014 UNTRR anunta urmatoarele atribuiri de contract de achizitie in cadrul proiectului „Upgrade conexiune la Internet si achizitia de echipamente conexe”:

Contractul de achizitie de server s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre firma S.C. BIT CONSULTING PRO SRL
Contractul de achizitie calculator personal si software s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre firma S.C. BIT CONSULTING PRO SRL 
Contractul de achizitie laptop si software s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre firma S.C. SERRASOFTWARE SRL
Contractul de achizitie dulap rack s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre firma S.C. SERRASOFTWARE SRL
Contractul de achizitie servicii tiparire autocolante s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre firma S.C. PROCONSINFO SRL
Contractul de achizitie UPS - surse de tensiune neintreruptibila s-a atribuit in data de 04.08.2014 catre CIPRIAN GARAIACU PFA

 

Anunt finalizare proiect

26.09.2014

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (U.N.T.R.R.), cu sediul în str. Ienăchiță Văcărescu nr. 60, Sector 4, București, anunță finalizarea activităților de implementare a proiectului “Upgrade conexiune la Internet și achiziție de echipamente conexe“, cod SMIS 47614, derulat in cadrul Programului Operaţional "Creşterea Competitivităţii Economice",  Axa prioritara 3 - TIC pentru sectoarele privat şi public, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informaţională.  Valoarea totală a proiectului este de 128.039,30 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă în valoare de 93.748,38 lei.

Proiectul s-a implementat în localităţile: București, Iași și Suceava, pe o durată de 4 luni.

 

Ultima modificare a paginii: 06.11.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii