UNTRR


Fisa de studiu de piata pentru realizarea proiectului de transport intermodal „BIMH: Bucuresti-Ilfov Multimodal Hub”

Fişă de studiu de piaţă
pentru realizarea proiectului de transport intermodal
„BIMH: București-Ilfov Multimodal Hub”

Consiliul Județean (CJ) ILFOV a obținut finanțare europeană prin Programul TEN-T al Agenţiei Executive pentru Inovare şi Reţele din cadrul Comisiei Europene pentru realizarea studiilor ce au drept scop analiza dezvoltării unui nod de transport intermodal în zona MoaraVlăsiei-Tunari-Otopeni.

Acest nod va interconecta trei căi de transport marfă (cale ferată, transport aerian şi rutier) şi va permite crearea unui parc logistic (spaţiu multifuncţional). Obiectivul propus urmărește asigurarea transferului de mărfuri și pasageri prin conectarea celor trei moduri de transport, prin reducerea timpului de transport, livrare /recepționare a mărfurilor, a timpilor de călătorie pentru persoane.

În consecinţă, proiectul de realizare a unui nod de transport intermodal în regiunea de dezvoltare București-Ilfov va contribui la îmbunătățirea cooperării economice la nivel regional, național și internațional prin crearea unor poli de distribuție și schimb de mărfuri între sistemele de transport la mare distanță și cele de transport local/regional.

Termenul prognozat pentru intrarea în operare, prin punerea în funcțiune eșalonată și etapizată a acestui proiect, este prevăzut pentru perioada 2018-2020.

Va rugam sa ne transmiteti opiniile dvs. in privinta acestui proiect completand fisierul de mai jos, pe care apoi sa n-il trimiteti prin email catre:  roxana.ilie@untrr.ro sau office@untrr.ro sau prin fax la 0213374853 sau 0213354825.

Click aici pentru accesare fisier FISA DE STUDIU DE PIATA in format .doc

Click aici pentru accesare fisier FISA DE STUDIU DE PIATA in format .pdf

Ultima modificare a paginii: 08.12.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii