UNTRR


Invitație - Conferința UNTRR și IRU de Lansare a Testărilor Pilot e-CMR în România

Invitație - Conferința UNTRR și IRU de Lansare a Testărilor Pilot e-CMR în România

Vineri, 14 Decembrie 2018, 09.30-14.00,
Hotel Mercure București Unirii, Bd. Mircea Vodă, nr. 28

UNTRR și  IRU - Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere vă invită să participați la Conferința de lansare a testărilor pilot e-CMR în România, care va avea loc la București - Hotel Mercure Unirii pe 14 Decembrie 2018, începând cu ora 09.30.

Conferința se va desfășura în lb.engleză. Nu se va asigura traducere simultană.

Click aici pentru a consulta Agenda actualizată a Conferinței AEOLIX, 14.12.2018 în lb. română.

Click aici pentru a consulta Agenda actualizată a Conferintei AEOLIX, 14.12.2018 în lb. engleză.

Pilotarea operațiunilor e-CMR transfrontaliere este în concordanță cu viziunea Comisiei Europene privind un viitor digital și mai eficient pentru mobilitate, prezentată în cel de-al treilea pachet de mobilitate publicat anul acesta, care include o propunere legislativă privind documentele electronice pentru transport.

Participanții la Conferința UNTRR și IRU vor primi ultimele informații cu privire la digitalizarea transporturilor în UE și soluția e-CMR pentru eficientizarea operațiunilor de transport și logistică, având posibilitatea să se înscrie pentru a testa utilizarea pilot e-CMR în cadrul laboratorului AEOLIX, o inițiativă promovată de UNTRR și IRU cu sprijinul Comisiei Europene.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la acest eveniment până pe 10.12.2018. Pentru confirmare și informații suplimentare, contactați roxana.ilie@untrr.ro.

Ultima modificare a paginii: 07.12.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii