Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020


« Prima pagină


Conferința online de finalizare a proiectului european TRANS-FORM

prezentarea rezultatelor și a materialelor de sprijin elaborate privind Pachetul Mobilitate 1. Cum se pot pregăti transportatorii rutieri pentru noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1 care intră în vigoare din 2022


Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR vă invită să participați miercuri, 15 decembrie 2021, ora 11.00 la conferința online de finalizare a proiectului european TRANS-FORM, în cadrul căreia vom prezenta rezultatele atinse și materialele de sprijin elaborate privind Pachetul Mobilitate 1.

În cadrul evenimentului, veți primi informații privind cursurile de formare și pachetele de sprijin oferite gratuit transportatorilor români prin acest proiect cu finanțare europeană implementat de UNTRR:

  • rezultatele progamului de specializare conducător auto transport rutier de mărfuri
  • experiența firmelor de transport rutier și a șoferilor angajați
  • materialele de sprijin elaborate privind Pachetul Mobilitate 1 pentru formarea șoferilor la locul de muncă
  • cum se pot pregăti transportatorii rutieri pentru noile prevederi ale Pachetului Mobilitate 1 care intră în vigoare din 2022.

Pentru a vă înregistra la eveniment, click aici: survio.com/survey/d/Q1V8V1X7O9O6G4W2V

UNTRR este beneficiar al proiectului european „TRANS-FORM - Îmbunătățirea nivelului de competente ale angajaților din domeniul distribuției pentru ocuparea sustenabilă și de calitate a forței de muncă”, (Cod MySMIS: 127802) cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul TRANS-FORM a fost implementat în perioada 18.10.2019-31.12.2021. Pentru mai multe informații, vizitați: www.untrr.ro« Prima pagină