Parteneriat CASA AVOCATURA

 

Parteneriat UNTRR - Cabinetul de avocatură Yulian Kalchev, pentru consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică în domeniul transporturilor rutiere pe teritoriul Bulgariei

Cabinetul nostru intervine în domeniul dreptului comercial şi al afacerilor, oferind asistenţă şi consultanţă în limba română clienţilor săi societăţi româneşti.

Avocaţii cabinetului nostru intervin în următoarele tipuri de dosare:

 1. Acordarea de consultanta juridica profesională în dreptul Bulgariei si al UE referitor la transporturi, consultanță pentru contestarea proceselor – verbale emise de autoritatile din Bulgaria firmelor de transport
 2. securizarea relaţiilor Dvs. comerciale cu parteneri bulgari: redactarea de condiţii generale, redactare sau revizuire de contracte, verificarea solvabilităţii şi a seriozităţii partenerilor de afaceri, condiţii de plată bancare etc.
 3. recuperarea de creanţe, în cazul societăţilor româneşti care întâmpină dificultăţi la încasarea facturilor, intervenim în procedură amiabilă şi contencioasă de recuperare a debitelor, inclusiv în procedura insolvenţei
 4. înfiinţarea de filiale, sucursale în Bulgaria
 5. dreptul muncii bulgare
 6. asistenţă acordată societăţilor româneşti în Bulgaria, în cazul în care întâmpină dificultăţi în relaţia cu autorităţile bulgare
 7. reprezentarea societăţilor româneşti în instanţă, în cazul unor procese în Bulgaria
 8. mediere sau negociere în caz de conflict cu parteneri comerciali bulgari
 9. căutarea de avocaţi specializaţi în alte domenii decât cele enumerate mai sus

Date de contact:

Yulian Kalchev

BULGARIA, RUSE 7000,

Str. Nikolai Zdravkov, nr. 18, sc. A, ap. 4

Mobil: +40 740 752 552

E-mail: yulian.kalchev@gmail.com

 

 

 Parteneriat UNTRR - Asistență juridică Franța

Date de contact:

Smaranda Rugina

srugina.avocats@gmail.com


3 rue Troyon - 75 017 Paris
Metro Charles de Gaulle étoile
Tel : +33 1 58 05 37 46
Port : + 33 6 35 17 06 33
Fax : 01 45 74 79 97

 

 

 UNTRR recomandă serviciile juridice ale avocatei Rodica Grimmer pentru asistenţă juridică pe teritoriul Germaniei pentru transportatorii români

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) le recomandă membrilor/abonaților, în caz că au nevoie de asistenţă juridică pe teritoriul Germaniei, serviciile juridice ale avocatei Rodica Grimmer.

AVOCAT ROMAN IN GERMANIA

Rodica Grimmer

email: avocatgrimmer@gmail.com 

whatsapp: 0049 174 320 27 12

Mai multe informati despre avocat Grimmer sunt publicate aici

 

 

Servicii de asistenţă juridică în Italia

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, organizaţie patronală, profesională, neguvernamentală, apolitică, independentă întemeiată pe principii democratice, reprezentativă la nivel de ramură, a încheiat un parteneriat de colaborare cu S.C. International Legal Service care desfăşoară activitate de consultanţă juridică legală pe teritoriul Republicii Italiene, activitate desfăşurată prin intermediul profesioniştilor externi specializaţi în transporturile rutiere.

Servicii oferite de către S.C. International Legal Service:

 1. Acordarea de consultanţă juridică profesională în dreptul italian şi al U.E. referitor la transporturi, în favoarea societăţilor comerciale ce efectuează transport rutier de marfă sau persoane
 2. Reprezentare şi asistenţă juridică în faţa tuturor forurilor administrative şi judiciare din Italia pentru societăţile comerciale ce efectuează transport rutier de marfă sau persoane
 3. Contestarea hotărârilor de constatare a amenzilor contravenţionale dispuse de autorităţile vamale, munca, fiscale şi rutiere din Italia împotriva societăţilor ce desfăşoară activităţi de transport rutier de mărfuri şi persoane
 4. Contestarea hotărârilor de constatare a amenzilor contravenţionale dispuse pe întreg teritoriu italian de autorităţile vamale, munca, fiscale şi rutiere italiene împotriva şoferilor care au fost amendaţi ca persoane fizice
 5. Consultanta juridică generală în materia dreptului italian referitor la aspecte juridice având ca obiect transporturile de mărfuri şi persoane, legislaţia sociala şi a relaţiilor de muncă şi reprezentare în fata tuturor forurilor italiene.
 6. Decr. Leg. Nr. 136 din 17 iulie 2016 în afara serviciilor de consultanţă referitoare la transportul rutier de mărfuri, International Legal Service SRL se oferă să colaboreze cu firme de transport, în cazul în care au sediul secundar sau filiale în Italia.

DATE DE CONTACT:

INTERNATIONAL LEGAL SERVICE SRL
E-mail: ILService2015@gmail.com
Tel: +40755624639

Persoane de contact:

Aurelio Marconi
E-mail: aureliomarconi@yahoo.it
tel +40755624639

Raluca Brehar
E-mail: raluca_brehar@yahoo.com
tel: +40745390282

 

 

  Avocat Marian Drăguţ oferă servicii de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridica în domeniul transporturilor rutiere pe teritoriul Marii Britanii

Cabinet avocat Dragut logo

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, persoană juridică română, organizaţie patronală, profesională neguvernamentală, apolitică, independentă întemeiată pe principii democratice reprezentând întreprinderi sau grupuri de întreprinderi, societăţi sau organizaţii, care participă la transportul rutier, la activităţile conexe şi anexe acestor activităţi, cu sediul în Bucureşti, str. Ienăchiţă Văcărescu, nr.60, sector 4, reprezentată de domnul Radu Dinescu - Secretar General a încheiat un parteneriat de colaborare cu Av. Marian Drăguţ - Avocat în Baroul din Anglia şi Ţara Galilor, ce oferă servicii de reprezentare şi asistenţă juridică în faţa forurilor administrative şi judiciare britanice şi servicii de consultanţă juridică profesională în dreptul britanic referitor la transporturile rutiere.

Servicii oferite membrilor/abonaților UNTRR:

 1. Consultanţă juridică generală în materia dreptului britanic referitor la aspecte juridice având ca obiect transportul de mărfuri şi persoane.
 2. Consultanţă juridică asupra actelor întocmite în limba engleza de către autorităţile britanice, precum şi explicarea conţinutului acestora în limba română şi detalierea măsurilor care trebuie luate.
 3. Contestare şi/sau Apel împotriva amenzilor contravenţionale dispuse pe întreg teritoriul Marii Britanii de către autorităţile britanice, atât societăţilor comerciale cat şi a şoferilor/angajaţilor acestora.
 4. Consultanţă juridică şi întocmirea documentelor necesare pentru prevenirea luării de amenzi la trecerea frontierei în Marea Britanie sau pe teritoriul britanic.
 5. Consultanţă juridică şi întocmirea documentelor necesare pentru punerea în aplicare a unui sistem de securitate al autovehiculelor care să prevină intrarea imigranţilor clandestini, în conformitate cu prevederile legislaţiei britanice.
 6. Consultanţă juridică şi întocmirea documentelor necesare pentru aplicarea la Schema de acreditare a autorităţilor britanice privind prevenirea amenzilor.

Avantaje pentru membrii/abonații UNTRR:

 • Consultanţă iniţială gratuită;
 • 10% reducere faţă de taxele cu titlu de onorariu standard practicate.

Procedură

Membrii/abonații UNTRR interesaţi de serviciile oferite de Av. Marian Drăguţ trebuie să contacteze direct cabinetul de avocatură pentru a încheia un contract de asistenţă.

Pentru a beneficia de avantajele oferite conform Parteneriatului, membrii/abonații UNTRR trebuie să solicite UNTRR o recomandare privind calitatea de membru/abonat care se va ataşa la contract.

Date contact

Av. Marian Dragut
Tel. +44(0)2071270562
Mobil: +44(0)7895763482
Fax: +44(0)2071270592
Email: info@dragutlawoffice.com
Web: www.dragutlawoffice.com

 

 

 

Membrii UNTRR beneficiază prin Cabinetul de Avocatură ANDREEA RUSSU & CO de servicii juridice pentru contestarea Proceselor Verbale de constatare a contravenţiilor şi aplicare a amenzilor contravenţionale dispuse de autorităţile vamale, fiscale şi rutiere din Spania

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, organizaţie patronală, profesională, neguvernamentală, apolitică, independentă întemeiată pe principii democratice, membrilor reprezentând întreprinderi sau grupuri de întreprinderi, societăţi sau organizaţii, care participă la transportul rutier, la activităţile conexe şi anexe acestor activităţi, a încheiat un parteneriat de colaborare cu Cabinetul de Avocatură ANDREEA RUSSU & CO ce oferă servicii de reprezentare şi asistenţă juridică în faţa forurilor administrative şi judiciare spaniole şi servicii de consultanţă juridică profesională în dreptul spaniel şi al U.E. referitor la transporturi.
Membrii UNTRR beneficiază prin Cabinetul de Avocatură ANDREEA RUSSU & CO de servicii juridice pentru contestarea Proceselor Verbale de constatare a contravenţiilor şi aplicare a amenzilor contravenţionale dispuse de autorităţile vamale, fiscale şi rutiere din Spania împotriva societăţilor ce desfăşoară activităţi de transport rutier de mărfuri şi persoane, membri UNTRR, pe întreg teritoriul Spaniei:

Membrii UNTRR pot primi şi consultare juridică asupra actelor întocmite în limba spaniolă de autorităţile vamale , fiscale şi rutiere spaniole şi explicarea conţinutului lor în limba română.


Servicii oferite membrilor UNTRR:

1. Contestarea hotărârilor de constatare a amenzilor contravenţionale dispuse pe întreg teritoriu al Statului Spaniol de autorităţile vamale , fiscale şi rutiere spaniole , împotriva societăţilor comerciale ce efectuează transport rutier de marfă sau persoane, membre ale UNTRR.

2. Contestarea hotărârilor de constatare a amenzilor contravenţionale dispuse pe întreg teritoriu Statului Spaniol de autorităţile vamale, fiscale şi rutiere spaniole împotriva şoferilor care au fost amendaţi ca persoane fizice şi sunt salariaţi ai unui membru al UNTRR .

3. Consultare juridică asupra actelor întocmite în limba spaniolă de autorităţile vamale , fiscale şi rutiere spaniole şi explicarea conţinutului lor în limba română pentru reprezentanţii sau şoferii societăţilor comerciale ce efectuează transport rutier de marfă sau persoane, membre ale UNTRR .

4. Consultanţă juridică generală pentru membrii U.N.T.R.R. în materia dreptului spaniol referitor la aspecte juridice având ca obiect transporturile de mărfuri şi persoane şi reprezentarea membrilor U.N.T.R.R. în faţa tuturor forurilor spaniole.


Avantaje pentru membri:

Cabinetul de Avocatură Andreea Russu & Co înfiinţat in cadrul Baroului de Avocaţi din Valencia, nr. 14062, având nr. de înregistrare fiscală X5003860A pentru serviciile indicate mai sus nu percepe onorariu in avans însă percepe onorariu de succes
.


Procedură

Membrii UNTRR interesaţi de serviciile oferite de Cabinetul de Avocatură Andreea Russu & CO trebuie să contacteze direct cabinetul de avocatură pentru a încheia un contract de asistenţă
.
Pentru a beneficia de avantajele oferite conform Parteneriatului membrii UNTRR trebuie să solicite UNTRR o recomandare privind calitatea de membru care se va ataşa la contract.

În cazul unei situaţii în care compania va avea nevoie de serviciile cabinetului de avocatură reprezentantul societăţii sau şoferul pot apela cabinetul de avocatură pentru asistenţă.

Date contact:
Cabinet de Avocatură Andreea Russu & CO

Număr de Înregistrare Fiscală X5003860A

Str. Jose Iturbi, nr.10, ap.10, loc. Xirivella, provincial Valencia. Spania.

e-mail:
arussu@icav.es.
Tel : 0034 610892880

 

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.