UNTRR


Om cu Om vom face bine

 

Indiferent cât de direct sau voalat vrem s-o spunem, pandemia aceasta ne-a dezechilibrat pe toți. Pe unii ne-a închis în case, pe alții în noi înșine, dar vom trece și peste asta. Rãmâne de vãzut însã câte cicatrici va lãsa în urmã criza abia începutã.

E greu să rămâi încrezător când te simți cu moralul la pământ, descurajat și lipsit de orizont, dar amintește-ți că scăpăm mai ușor cu optimism decât cu panică. Deoarece știm că pe măsură ce ne autoizolăm, rezervele de entuziasm, speranță și încredere ne scad, am creat această platformã - OM CU OM VOM FACE BINE -, unde sã ne ajutăm reciproc, de la distanță, după puteri, cu un gând bun, cu o încurajare, cu ce are fiecare de oferit.

Responsabilitatea de a ieși cu bine din această încercare este a autorităților, a medicilor, a angajatorilor, dar și a noastră. E a mea. E a ta. E a tuturor. Iar ca totul să se termine cu bine, ține atât de mine, cât și de tine.

Haide, așadar, om cu om să facem bine!

omcuom.concordia.ro

Ultima modificare a paginii: 22.04.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii