UNTRR


Inspectia Muncii a derulat in 2011 proiectul TRANSPO - Detasarea lucratorilor în sectorul TRANSPOrturi rutiere (Road TRANSport sector and Posting of workers)

Inspectia Muncii a derulat în 2011 proiectul TRANSPO - Detașarea lucrătorilor în sectorul TRANSPOrturi rutiere (Road TRANSport sector and POsting of workers)

sursa:http://www.inspectmun.ro/site/Proiecte/Proiect_TRANSPO.html

In acest proiect, a fost elaborat ghidul Activitatea de inspectie în domeniul detasarii transnationale a lucratorilor din transporturi rutiere: ghid pentru autoritatile de control, ca instrument de sprijin al controlului în domeniu:  http://www.inspectmun.ro/site/Proiecte/TRANSPO%20GUIDE_RO_March%202012%20.pdf


Ghidul cuprinde precizari referitoare la aplicarea reglementarilor europene privind detasarea in domeniul transpoturilor, realizand o diferentiere privind aplicarea acestora: in cazul transporturilor internationale avand ca punct de plecare si retur tara de origine -nu se aplica, iar in cazul operatiunilor de cabotaj - se aplica. De asemenea, Ghidul cuprinde ca studii de caz Franta si Italia.

Ultima modificare a paginii: 03.04.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii