UNTRR


Chestionar KPMG lansat de UNTRR privind impactul impozitării diurnei asupra industriei de transport rutier – avem nevoie urgentă de răspunsurile dvs.

Controalele recente desfășurate de ANAF la firmele de transport rutier care au avut ca finalitate impozitarea retroactivă a diurnei, precum și modul de transpunere în legislația românească a directivei detașării începând cu luna februarie 2022, reprezintă unele dintre cele mai importante provocări din prezent ale industriei de transport rutier din România.


În ultimele luni, UNTRR a fost în contact cu autoritățile și a adus argumente valide de ce transportul rutier, cel mai mare contributor la exportul de servicii al României și unul dintre cei mai mari angajatori din economie, merită protejat și dezvoltat de către instituțiile statului – citiți aici nota de informare cu privire la diurnă, soluții pentru trecut, prezent și viitor.


Este esențial ca solicitările noastre către autoritățile române să fie susținute de informații actualizate și să continuăm să oferim dovezi vitale pentru clarificarea diurnei în contextul aplicării directivei detașării din februarie 2022, care să mențină competitivitatea transporturilor rutiere românești pe piața UE.

Pentru a susține aceste eforturi, UNTRR a apelat la KPMG pentru realizarea unui studiu privind impactul impozitării diurnei asupra industriei de transport rutier, pe care avem rugămintea să-l completați accesând următorul link - click aici  


Data limită pentru transmiterea răspunsurilor dumneavoastră este 31.08.2021.

Vã mulțumim pentru sprijinul acordat industriei de transport rutier.

Ultima modificare a paginii: 28.08.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii