UNTRR


Stiați că viza pentru TURCIA cu valabilitate de un an nu se poate obține decât în limita de valabilitate a pașaportului?

Stiați că dacă solicitați pentru șofer viza pentru TURCIA cu valabilitate de un an aceasta nu se poate obține decât dacă valabilitatea pașaportului depășește cu cel puțin 3 luni perioada solicitată.

  • Nu se poate solicita viza TURCIA pentru sofer TIR  cu valabilitatea de  UN AN dacă pașaportul nu are valabilitatea de un an și 3 luni, contractul de munca nu este pe perioada nedermina si, asigurarea medicala nu cuprinde perioada de UN AN
  • IN CAZUL PASAPORTULUI TEMPORAR CU VALABILITATE DE UN AN sau a cărui valabilitate este de un an, viza SE ACORDA PE O PERIOADA DE CEL MULT 9 LUNI DAR NU MAI PUTIN DE 6 LUNI.

In acest caz contravaloarea vizei este de 180 EURO

  • IN CAZUL PASAPORTULUI CARE ARE VALABILITATE MAI MICA DE UN AN, SE SCAD 3 LUNI DE LA DATA EXPIRARII PASAPORTLUI
  • EX. daca pasaportul este valabil pana la data de 24.11.2016 viza se acorda pe o perioada de 7 luni adica pana la data de 23.08.2016.
    • Contravaloarea vizei este 180 EURO.
  • Pentru soferii care conduc vehicule de până la 3,5t, in loc de licenta de transport si licenta conforma se solicita CERTIFICATUL DE INREGISTRARE AL MASINII din care sa rezulte ca vehiculul este de pana la 3.5t, celelalte acte raman valabile.
    • Contravaloarea vizei este 180 EURO.

ATENȚIE!!! PERIOADA de STAȚIONARE în TURCIA la FIECARE CURSA ESTE DE CEL MULT 15 ZILE.

Depasirea acestei perioade atrage dupa sine sanctiuni impuse de autoritatile din TURCIA.

Pentru mai multe detalii privind obținerea vizelor de TURCIA, RUSIA, BELARUS, ETC apasă aici

 

Ultima modificare a paginii: 29.01.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii