UNTRR


Știați că TURCIA limiteaza numarul vizelor pentru soferii profesionisti din Ro?

Știați că TURCIA limitează numărul vizelor pentru șoferii profesioniști din ROMÂNIA?

37 de zile durează eliberarea vizelor de către Ambasada Turciei la București pentru șoferii profesioniști români, față de 5 zile în 2015.

 În dimineața zilei 11.04.2016 programările au ajuns pe 18.05.2016.

  Din după-amiaza zilei de 11.04.2016 pagina de internet a administrației turce în care se încarcă aplicațiile pentru vize nu mai funcționează.

  Pentru obținerea vizei este necesar ca
12 documente să fie scanate și încărcate pe site-ul aferent autorității din Turcia.

  După înscrierea electronică în data programată pentru eliberarea vizei, solicitantul trebuie să prezinte cele 12 documente în copie și în original.

 180 Euro este costul vizei pentru 12 luni!

În acest ritm, programările în septembrie 2016 vor ajunge în ianuarie 2017, iar numărul vizelor va fi limitat la maxim 2000, ceea ce conduce în mod direct la limitarea operațiunilor de transport rutier efectuate de transportatorii din România pe relația Turcia.

 UNTRR continuă să intervină la autoritățile competente pentru rezolvarea acestei probleme astfel că în cursul zilei de astăzi 13 aprilie 2016,  UNTRR a retrimis adresa către Ministerul Afacerilor Externe.

  Vă rog să găsiți mai jos o parte dintre intervențiile UNTRR privind problemele legate de obținerea vizei


 

Ultima modificare a paginii: 13.04.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii