UNTRR


ŞTIAŢI CĂ art. 107 din Normele metodologice din 30 noiembrie 2011 aprobate prin Ordinul 980/2011 interzice pe teritoriul României operaţiunile de transport rutier contra cost în regim de cabotaj efectuate cu cap tractor înmatriculat în România și semiremorcă/remorcă înmatriculată în Turcia?

ŞTIAŢI CĂ art. 107 din Normele metodologice din 30 noiembrie 2011 aprobate prin Ordinul 980/2011 interzice pe teritoriul României operaţiunile de transport rutier contra cost în regim de cabotaj efectuate cu cap tractor înmatriculat în România și semiremorcă/remorcă înmatriculată în Turcia (sau alt stat non-UE) între doua puncte aflate pe teritoriul României sunt interzise dacă acordurile şi convenţiile internaţionale la care România este parte, nu prevăd altfel?
 

Cadrul legislativ pentru organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane pe teritoriul României:

art. 107  din Normele metodologice din 30 noiembrie 2011 privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere şi a activităţilor conexe acestora stabilite prin Ordonanţa Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere aprobate prin Ordinul 980/2011

"Operaţiunile de transport rutier contra cost în regim de cabotaj pe teritoriul statelor din afara Uniunii Europene sunt interzise dacă acordurile şi convenţiile internaţionale la care România este parte, nu prevăd altfel."

 

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

https://www.untrr.ro/legislatie/in-vigoare/legea-transporturilor.html

Ultima modificare a paginii: 26.01.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii