UNTRR


Vot final PE asupra Pachetului Mobilitate 1 în data de 08.07.2020 - Reacțiile Eurodeputaților români

Marian-Jean Marinescu: Încă încercăm să îi convingem pe colegi că acest pachet de reglementări nu respectă în totalitate prevederile Tratatului de funcționare a UE. Sunt probleme cu respectarea dreptului la liberă circulație a persoanelor și a serviciilor. Am depus amendamente și sperăm la un vot care să amâne întreg pachetul.Din păcate, șansele sunt mici - declarația completă aici

Maria Grapini: În calitate de europarlamentar și membru al Comisiei TRAN, încă din mandatul precedent, împreună cu alți colegi europarlamentari din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Țările Baltice am susținut problemele transportatorilor din Est. - declarația completă aici.

Clotilde Armand: Solicit Guvernului României să demareze unu atac pe cale juridică la Curtea de Justiție a UE pentru contestarea și anularea actelor normative care fac parte din Pachetul de mobilitate, declarația completă aici.

Corina Cretu: "Nu pot gira, prin votul meu, un proiect care face rău României" - declarația completă aici.

Rareș Bogdan: " Respingem categoric scoaterea de pe piață a transportatorilor români! De ce sunt împinși în faliment? Nu era destulă pandemia? " - declaratia completă aici.

Traian Basescu: Pachetul Mobilitate ii pune in dificultate pe transportatorii rutieri din Est -  declaratia completă aici.
 

Ultima modificare a paginii: 08.07.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii