UNTRR


Mediul de afaceri european solicită reevaluarea Pachetului Mobilitate 1 pentru a permite o recuperare mai ușoară din pandemia COVID-19 și pentru a sprijini transformarea durabilă a industriei, logisticii și transporturilor în viitor

Federațiile patronale din România, Germania, Letonia, Bulgaria, Polonia, Lituania, Estonia, Cipru, Ungaria și Malta solicită factorilor de decizie din UE să nu ignore actualele circumstanțe fără precedent determinate de pandemia COVID-19 și să evite aprobarea dispozițiilor controversate ale Pachetului Mobilitate 1.  Pachetul mobilitate 1 trebuie reevaluat cu atenție și revizuit în mod consistent, echilibrat și legal, pentru a nu fi în calea redresării economice după pandemia COVID-19 și a tranziției necesare spre o mobilitate durabilă și o creștere economică în toate țările Europene.  

Poziția mediului de afaceri european împotriva adoptării Pachetului Mobilitate 1 poate fi consultată aici. (în limba engleză)

- Traducerea în limba română aici

Documentul va fi transmis astăzi, 29.04.2020, catre toti membrii Comisiei de Transport și Turism (TRAN) a Parlamentului European.

Ultima modificare a paginii: 29.04.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii