UNTRR


Program de lucru UNTRR

Program de lucru UNTRR

Dragi clienți,

În această perioadă prin care trecem împreună, deși nu e ușor pentru nimeni, e important să rămânem responsabili, echilibrați și să gândim pozitiv.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, am implementat mai multe măsuri și urmărim în continuare evoluția evenimentelor pentru a aplica noi soluții ca să fim în siguranță.

Chiar dacă ne-am redus programul de lucru la birouri, vă asigurăm că rămânem conectați cu toate instituțiile și vă vom informa corespunzător. De asemenea, vă stăm la dispoziție la telefon și vă oferim informațiile solicitate.

În cepând cu 18.05.2020, programul de lucru cu publicul va fi LUNI - VINERI 08.00 - 17.00

Pentru a evita mai mult contactul direct cu obiecte sau între persoane , vă recomandăm să păstrați o distanță de cel puțin un metru față de persoanele din apropiere și să folosiți plata cu cardul bancar sau ordin de plată.

Procedura de lucru in cadrul compartimentului TIR:

Toți titularii TIR care doresc CTIR vor trimite pe mail solicitarea, ordinul de plata aferent, carnetele TIR urmând să fie livrate prin curier.

În cazul titularilor TIR din București, aceștia ne vor comunica pe mail solicitarea de Carnete TIR, ziua și ora la care se vor prezenta la sediul UNTRR pentru returnarea CTIR utilizate și preluare noi CTIR. ( în limita programului UNTRR) .
În vederea limitării accesului în clădire, preluarea și predarea documentelor se va face la poartă.

 - corepondența (plicuri și colete) vor fi preluate de agentul de pază;

 - documentele pentru pasapoarte -  vă recomandăm transmiterea/predare lor prin curier;

Pentru birourile regionale UNTRR:

Programul de lucru la birou va fi, începând de azi, de luni-vineri între orele 10.00 – 15.00 . Colegii din țară vor lucra online și vor fi disponibili la telefon. De asemenea, vor onora solicitările dumneavoastră cu privire la CTIR și produse.

Ultima modificare a paginii: 18.05.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii