UNTRR


La intrarea în România, toate persoanele trebuie să completeze un formular de triaj COVID care trebuie predat apoi unui reprezentant DSP aflat pe aeroport sau la punctul de frontieră.

La intrarea în România, toate persoanele trebuie să completeze un formular de triaj COVID care trebuie predat apoi unui reprezentant DSP aflat în punctul de frontieră.
 

Prin intermediul platformei web chestionar.stsisp.ro aveti posibilitatea să completati, în mod electronic, Declarația prevăzută în Anexa nr. 3 la Ordinul ministrului sănătății nr. 414/2020 privind instituirea măsurii de carantină pentru persoanele aflate în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infecția cu COVID-19 și stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei, cu modificările și completările ulterioare.

Datele cu caracter personal completate de către dumneavoastră prin intermediul platformei web chestionar.stsisp.ro sunt prelucrate de către personalul autorizat din instituțiile și autoritățile publice cu atribuții în prevenirea și gestionarea efectelor Pandemiei de COVID-19.

Platforma web chestionar.stsisp.ro este operată de Ministerul Sănătății, prin DSP-uri, și a fost dezvoltată de Citizen Next.

Orice solicitare cu privire la protecţia datelor cu caracter personal se adresează Ministerului Sănătății, în scris, datată şi semnată. Aceasta poate fi depusă la Registratura generală a Ministerului Sănătății sau transmisă la adresa de e-mail relații.publice@ms.ro.

Vă rugăm să selectați o limbă.

Pentru limba romana aici

Pentru limba engleza aici

 

Ultima modificare a paginii: 17.07.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii