UNTRR


Finlanda: intrarea pe teritoriul finlandez fără test COVID-19 este permisă cetățenilor care vin din țări cu mai puțin de 25 de infecții COVID-19 la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni

Finlanda a relaxat restricțiile de călătorie pe 19 septembrie. Restricțiile vor fi ridicate pentru călătoriile dintre Finlanda și Cipru, Germania, Islanda, Norvegia, Polonia și Suedia, precum și pentru rezidenții din Australia, Canada și Japonia care călătoresc din țara lor de origine în Finlanda.

Restricțiile la intrarea în țară vor fi reintroduse pentru cei care călătoresc în Finlanda din Ungaria și Italia.

Conform noilor reglementări, intrarea va fi permisă din țările cu mai puțin de 25 de infecții COVID-19 la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. Călătorii din țări care depășesc această limită vor trebui să facă un test COVID-19 la sosire.

Datorită pandemiei COVID-19, Ministerul de Externe finlandez sfătuiește să se evite toate călătoriile spre și dinspre Finlanda, cu excepția celor esențiale.

Mai multe detalii în link-urile alăturate:


Comunicatul de presă al guvernului

Garda de frontieră finlandeză

Institutul finlandez pentru sănătate și bunăstare

Sursa: SKAL

Ultima modificare a paginii: 23.09.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii