UNTRR


23.12.2020, Kent, Marea Britanie: testarea COVID -19 a șoferilor care se află în Manston

Acțiunile de testare COVID-19 sunt în curs de desfășurare în Manston. Camioanele (și dubele) vor fi eliberate grupat după ce șoferii vor primi rezultatul negativ al testelor antigen. Testele vor fi făcute de angajații NHS (Serviciul Național de Sănătate), care s-ar putea să primească și sprijin militar. Guvernul Marii Britanii recomandă cu insistență șoferilor să evite zona Kent.

Măsuri adoptate de autoritățile din Kent

Organizațiile care fac parte din ”Kent Resilience Forum” (KRF) colaborează îndeaproape cu autoritățile britanice în vederea decongestionării traficului din Kent.

Prioritatea tuturor partenerilor, inclusiv a Poliției din Kent, Primăria Kent, Highways England și Departamentului Transporturi, este siguranța persoanelor și să ofere ajutor celor care așteaptă în coadă  redeschiderea frontierei pentru a trece în Franța.

În același timp, se recomandă evitarea circulației camioanelor sau cea a autoturismelor în scop turistic spre Kent.  

Pe M20, Primăria Kent continuă să se asigure că șoferilor li se oferă gustări, apă potabilă și alimente calde. De asemenea, au fost instalate toalete ecologice la intervale de 1 km între joncțiunile 10a-11.  La Manston sunt instalate 150 de toalete ecologice. Tot în Manston se găsesc furgonete cu mâncare caldă și apă potabilă.

Surse: RHA, autoritățile locale din Kent (KRF)

Ultima modificare a paginii: 23.12.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii