UNTRR


18.08.2020, Danemarca: începând cu 22.08.2020 purtarea măștii de protecție e obligatorie în transportul cu feribotul și cel public

Transport de persoane:

Începând cu 22.08.2020, utilizarea măștilor de protecție va fi obligatorie în transportul public în Danemarca, inclusiv pe feriboturi. Poate fi utilizată o mască de unică folosință, o eșarfă care să acopere bine gura și nasul sau o vizieră.
Utilizarea măștilor de față este deja obligatorie în unele municipalități daneze datorită creșterii numărului de infectări cu coronavirus.

Informații suplimentare:

Angajatorii de altă cetățenie decât cea daneză, lucrătorii detașați și furnizorii de servicii liber profesioniști li se vor oferi acum teste COVID-19 la frontiera daneză. Persoanelor li se recomandă să facă un test dacă au călătorit într-o zonă cu risc epidemiologic ridicat (nu este obligatoriu). Mai multe informații găsiți aici.
Sursa: ITD

Ultima modificare a paginii: 18.08.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii