UNTRR


28.07.2020, Italia: conducătorii auto intră în carantină dacă se deplasează cu alt mijloc de transport decât camionul/autocarul

Începând cu 24 iulie 2020, persoanele care s-au aflat sau au tranzitat teritoriul României în ultimele 14 zile anterioare sosirii în Italia sunt supuse obligației de autoizolare și de supraveghere medicală pentru o perioadă de 14 zile. Persoanele care intră pe teritoriul Italiei atât pe cale terestră cât și pe cale aeriană, chiar dacă sunt șoferi profesioniști, intră în carantină 14 zile.

DOAR CONDUCĂTORII AUTO CARE INTRĂ ÎN ITALIA LA BORDUL CAMIONULUI/ AUTOCARULUI NU INTRĂ ÎN CARANTINĂ (echipaje ale mijloacelor de transport).

Ministerul Afacerilor Externe din Italia a publicat informații în limba română privind noile măsuri care se aplică începând cu 24 iulie 2020, detalii aici.

 

 

Ultima modificare a paginii: 28.07.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii