UNTRR


25.06.2020, Slovenia: lista cu statele exceptate de la aplicarea restricțiilor la sosire în țară. Atenție! Șoferii români trebuie să părăsească Slovenia în 12 ore de la intrare

Începând cu 25 iunie, guvernul sloven va monitoriza și actualiza constant lista cu statele exceptate de la aplicarea restricțiilor la sosire. În prezent, aceste state sunt: ​​Croația, Austria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Spania și Elveția . Actualizările sunt publicate de Institutul Național de Sănătate Publică aici.

Călătorii care provin din țări care nu sunt pe listă trebuie să tranziteze și să părăsească Slovenia în termen de 12 ore de la intrare. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, acestea vor fi introduse în carantină. Șoferii profesioniști nu sunt scutiți de această prevedere.

Autoritățile sanitare au publicat, de asemenea, linii directoare pentru operatorii de transport de persoane regulat și ocazional (doar în slovenă), care trebuie respectate de toate autobuzele și autocarele atunci când sunt în cursă pe teritoriul slovac.

Sursa: Reprezentarea permanentă a Sloveniei în UE

Ultima modificare a paginii: 25.06.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii