UNTRR


25.05.2020, Italia: declarația pentru șoferii străini este obligatorie până la 2 iunie

Până la 2 iunie, șoferii străini care efectuează operațiuni de transport în Italia trebuie să certifice, în continuare, că sunt angajați și lucrează ca șoferi. Ministerul Transporturilor a afirmat că șoferii străini care lucrează în Italia trebuie să dețină o declarație pe proprie răspundere (în italiană) prin care confirmă că au luat la cunoștință prevederile situației de urgență, să specifice numele lor complet și motivul pentru care se află în țară. Click aici pentru a descărca declarația ”simplificată”, care trebuie utilizată în prezent.

De asemenea, la 21 mai, ministrul italian al Transporturilor și Infrastructurii a semnat un decret prin care se ridică restricțiile de circulație naționale pentru vehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 care transportă mărfuri, în următoarele zile: 24 mai, 31 mai și 2 iunie.

De menționat că restricțiile de circulație din zilele de duminică și zilele de sărbătoare legală pentru vehiculele care efectuează transport internațional în Italia sunt ridicate până la o notificare ulterioară.

Sursa: CONFETRA

Ultima modificare a paginii: 25.05.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii