UNTRR


18.05.2020, Letonia: pe 15 mai 2020 a intrat în vigoare un nou Ordin în contextul COVID-19

Transportul internațional de persoane între statele baltice este autorizat începând cu 15 mai. Guvernul a decis să autorizeze reluarea transportului internațional de persoane pe calea aerului, maritim, cu autobuzul și cu trenul din și către Lituania și Estonia.

Transportul internațional de persoane către alte destinații va necesita în continuare permisiunea ministrului transporturilor, de la caz la caz.

Cetățenii letoni și rezidenții permanenți, precum și străinii care nu au vizitat alte țări în ultimele 14 zile, cu excepția Lituaniei sau Estoniei, precum și resortisanții lituanieni și estonieni care traversează Letonia în tranzit, nu trebuie să stea 14 zile în autoizolare. Nici persoanele care tranzitează Letonia nu trebuie să stea 14 zile în autoizolare.

Modificările aduse ordinului prevăd că persoanele care au ajuns în Letonia din străinătate, cu excepția Estoniei și Lituaniei, pot utiliza transportul public numai dacă au stat în autoizolare 14 zile și trebuie să-și acopere gura și nasul atunci când utilizează mijloacele de transport public.


Informații detaliate pot fi consultate aici.

Sursa: LATVIJAS AUTO

Ultima modificare a paginii: 18.05.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii