UNTRR


18.05.2020, Italia: Se suspendã obligația șoferilor profesioniști de a notifica intrarea în țarã

În data de 17 mai, Italia a publicat câteva reglementãri actualizate, aplicabile începând cu 18 mai. DPCM 17 mai înlocuiește DPCM 26 aprilie:

- Formularul, detalii aici, este acum valabil numai pentru deplasãri între douã regiuni diferite, iar circulația între regiuni este permisã.

- Art. 5.10.b din DPCM 17 mai afirmã cã nu existã nicio limitã impusã șoferilor, ceea ce înseamnã cã nu existã obligația de a notifica intrarea în Italia autoritãților locale din domeniul sãnãtãții și nici nu mai este necesarã completarea acestui document.

- Protocolul pentru sectorul transportului rutier și al logisticii publicat la 14 martie este încã în vigoare și se va aplica pânã la 14 iunie (în anexa 14 la DPCM 17 mai).

- Pânã la 2 iunie, transportul de marfã cãtre / dinspre Sicilia poate fi operat numai prin portul Messina-Tremestieri. Normele privind transportul de marfã cãtre / din Sardinia rãmân neschimbate.

Sursa: Confetra

Ultima modificare a paginii: 18.05.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii