UNTRR


17.06.2020, Rusia: Formulare speciale pentru trecerea frontierei cu China

Începând cu 17 iunie, controalele privind accesul în unele regiuni din Rusia rãmân în vigoare.

Operatorii de transport care merg cãtre orașul Chita (teritoriul Zabaikalye) trebuie sã obținã un permis digital, aplicând pe acest portal (versiunea în englezã aici).

Operatorii de transport care intenționeazã sã treacã frontiera cu China în regiunea Primorye trebuie sã depunã o cerere, pentru a obține un loc la coadã, cel târziu cu douã zile înainte de data sosirii în punctele de trecere a frontierei din Kraskino (RUS) - Hunchun (CHN ), Pogranichny (RUS) - Suifenhe (CHN), Poltavka (RUS) - Dongning (CHN).

Cererea trebuie completatã, tipãritã, semnatã și trimisã prin e-mail la urmãtoarele adrese, în funcție de punctul de trecere a frontierei pe care intenționeazã sã îl utilizeze operatorul: pogr@primorsky.ru (pentru punctul de trecere a frontierei Pogranichny) , krask@primorsky.ru (pentru punctul de trecere a frontierei Kraskino) și polt@primorsky.ru (pentru punctul de trecere a frontierei Poltavka). Data de sosire permisã se va determina pe baza capacitãții actuale a punctului de trecere a frontierei și a numãrului de cereri deja depuse.

Sursa: ASMAP

Ultima modificare a paginii: 17.06.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii