UNTRR


17.06.2020, Marea Britanie: Șoferii pot completa formularul pentru mai multe călătorii pe o perioadă de 48 de ore

Începând cu 8 iunie, noile măsuri de la frontiere, precum și o perioadă de carantină de 14 zile se aplică majorității persoanelor care sosesc în Marea Britanie.

Șoferii vehiculelor de mărfuri, autobuze/autocare sunt scutiți de la cerința de carantină de 14 zile. Șoferii trebuie să demonstreze că intrarea în Marea Britanie face parte din activitatea lor.

Acest lucru se poate demonstra în mai multe moduri (de exemplu, o scrisoare de la angajator, un CMR sau licența de transport). Autoritățile britanice au confirmat, de asemenea, că anexa 3 este o dovadă acceptabilă.

Chiar dacă sunt scutiți de carantină, șoferii vor trebui să completeze un formular de localizare online cu datele de contact și detaliile călătoriei lor. O actualizare recentă permite șoferilor să completeze formularul pentru mai multe călătorii în Marea Britanie pe o perioadă de 48 de ore. Autoritățile britanice au confirmat că în prezent lucrează la îmbunătățirea suplimentară a procesului pentru transportatorii rutieri, în special pentru cei care călătoresc către și dinspre Marea Britanie de mai multe ori într-o perioadă de o săptămână.

Alte informații oficiale sunt disponibile aici.

Sursa: FTA

Ultima modificare a paginii: 18.06.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii