UNTRR


15.04.2020, Portugalia: extinderea stării de urgență până la 00:00, pe 14 mai

Pe 9 aprilie, Consiliul de Miniștri a aprobat extinderea stării de urgență până la 00:00, pe 14 mai.

Frontierele vor rămâne închise pentru circulația persoanelor. Transporturile internaționale de mărfuri, navetiștii transfrontalieri și vehiculele de urgență sunt scutite de la aceste restricții. Cu toate acestea, doar punctele de trecere a frontierei principale cu Spania vor rămâne deschise: Quintanilha, Tui, Vilar Formoso, Elvas, Castro Marim, Vila Verde de Raia (Chaves), Monfortinho (Castelo Branco), Marvão (Portalegre) și Vila Verde de Ficalho (Beja) .

Municipalitatea din Ovar rămâne în carantină (stare de calamitate). Transportul de mărfuri către municipalitate este permis numai pentru aprovizionarea industriilor autorizate (click aici pentru a consulta lista), supermarketurilor, farmaciilor și benzinăriilor.

Transportul internațional de mărfuri rămâne scutit de la această măsură, indiferent de vehiculul utilizat sau de mărfurile transportate.

Sursa: ANTRAM

Ultima modificare a paginii: 15.04.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii