UNTRR


07.05.2020, Austria: modificare interval orar de tranzitare dintre Austria și Ungaria prin Nickelsdorf

AMBASADA ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA AUSTRIA a informat UNTRR că autoritățile austriece au operat modificări la nivelul orarului de trecere a frontierei, după cum urmează:

- S-a modificat intervalul orar de tranzitare a frontierei dintre Austria și Ungaria prin punctul de trecere de la Nickelsdorf de pe autostrada A4, aceasta fiind permisă zilnic, exclusiv în intervalul 20.00 - 12.00.

- Începând cu 05.05.2020, la punctele de frontieră cu Italia, Elveția și Germania, poliția austriacă permite tranzitarea șoferilor români spre România, cu recomandarea ca aceștia să intre în Austria numai cu un anumit număr de ore (4 ore pentru autoturisme și 5 ore pentru TIR-uri) înainte de ora 20:00 și cel mai târziu cu același număr de ore înainte de ora 12:00, fără stabilirea unui orar de intrare.

Asociația transportatorilor AISO informează că la 6 mai, guvernul austriac a extins controalele la punctele de trecere a frontierei cu Italia, Elveția, Liechtenstein și Germania până la 31 mai.

Ultima modificare a paginii: 07.05.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii