UNTRR


03.06.2020, Danemarca: Mãsuri de relaxare pentru unele categorii de persoane

Restricțiile existente la frontierele daneze au fost prelungite pânã la o nouã notificare. Cu toate acestea, unele mãsuri de relaxare au fost luate pentru a reflecta evoluția pandemiei. Persoanelor cu un „scop precis” (cum ar fi șoferii) li se va permite sã intre în Danemarca. Persoanele care cãlãtoresc în interes de afaceri și care vor sã intre în Danemarca ca obligație de muncã, cu scopul de a participa la întâlniri etc., sunt considerate cã au un „scop precis” și pot intra în Danemarca dacã astfel de întâlniri nu pot fi amânate sau ținute fãrã prezenþa lor fizicã.

Începând cu 15 iunie, persoanelor (turiștilor) care au reședința permanentã în Germania, Norvegia și Islanda li se va permite, de asemenea, accesul dacã pot dovedi cã vor sta cel puțin 6 nopți în Danemarca (în afara capitalei Copenhaga). Regula nu se aplicã șoferilor. Pentru persoanele care locuiesc în Suedia și Finlanda nu a fost luatã încã o decizie.

Mai multe informații pot fi gãsite aici.

Sursa: ITD

Ultima modificare a paginii: 03.06.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii