UNTRR


Intervenţia UNTRR nr. 3443/17.07.2018 adresată Domnului Corneliu Dimitriu - Ministerul Transporturilor, ref.: solicitare Acord MT pentru actualizarea COR

Nr. 3443/17.07.2018

 

MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Domnului Corneliu Ioan DIMITRIU -  Director, Direcția Transport Rutier

 

 

Ref.: solicitare Acord MT pentru actualizarea COR

Stimate Domnule Director,

Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră nr. 28195/17.07.2018 privind demersul UNTRR de actualizare COR, pe care îl considerăm necesar având în vedere faptul că actualele denumiri din COR ale ocupațiilor de conducător auto nu corespund terminologiei actuale prevăzute în cadrul legislației aferente din domeniul transporturilor rutiere.

Având în vedere observația dumneavoastră privind sintagma “public”, am contactat Ministerul Muncii și Justiției Sociale(MMJS) care a fost de acord cu eliminarea acesteia.

În acest context, revenim la solicitarea noastră de a ne comunica acordul Ministerului Transporturilor pentru actualizarea COR prin redenumirea celor două ocupații de conducător auto din COR, revizuită conform observațiilor dumneavoastră după cum urmează:

 

  • Codul 833201 - conducător auto transport rutier de mărfuri/şofer autocamion/ maşină de mare tonaj
  • Codul 833101 - conducător auto transport rutier de persoane/şofer autobuz.

Menționăm că aceasta formă a denumirilor celor două ocupații este agreată și de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale,conform discuțiilor și recomandărilor făcute.

În aceste condiții, ne exprimăm încrederea în sprijinul dumneavoastră și vă rugăm să ne comunicați acordul Ministerului Transporturilor pentru actualizarea COR.

În așteptarea răspunsului dumneavoastră, vă mulțumim și vă asigurăm de înalta noastră considerație.

 

Secretar General

Radu DINESCU

 

Click aici pentru varianta pdf

 

Ultima modificare a paginii: 10.08.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii