UNTRR


Informează-te înainte să pleci la drum! Comunicat de presă UNTRR, 07.02.2012

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) atrage atenţia transportatorilor rutieri ca înainte de a porni la drum trebuie să se informeze corect.

Pentru aceasta am pus la dispoziţia dumneavoastră informaţii în timp real, sfaturi utile, link-uri utile, totul pe site-ul www.untrr.ro.

România - Starea drumurilor naţionale: site AND, sau site CNADNR, Poliţia Română - Info trafic, avertizari meteo, www.rutaregps.ro/cnadnr - rute pentru diferite categorii de vehicule, coduri poştale, coordonate GPS, drumuri cu sarcini admise şi în curand situaţia traficului.

Harta cu segmentele de drum afectate de conditii meteo de iarna vezi aici sau aici

  • Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă;
  • Restrictie de circulatie pentru vehiculele de peste 7,5t;
  • Restrictie de circulatie pentru vehiculele de peste 3,5t;

Recomandări:

  • respectaţi regulile de circulaţie – pot muri oameni pentru că dumneavoastră creaţi blocaje si nici utilajele nu vor mai putea acţiona!!!
  • informaţi-vă înainte de a pleca la drum – evitaţi călătoriile în sau în tranzit prin zonele afectate! luaţi în considerare variante ocolitoare;
  • asiguraţi-vă că aveţi în permanenţă rezervorul plin cu carburant – alimentaţi înainte să scadă sub jumătate;
  • luaţi la bord îmbrăcăminte, mâncare, lichide – nu alcool (acesta produce chiar şi pasagerilor efecte contrare celor aşteptate).

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Ultima modificare a paginii: 08.02.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii