UNTRR


Bulgaria: de la 1 iunie 2015, taxele de pod se pot plăti doar cu carduri bancare

Bulgaria: de la 1 iunie 2015, taxele de pod se pot plăti doar cu carduri bancare

Incepand cu 1 iunie 2015  ora 08:00 AM, plata taxelor rutiere si vinietelor la punctul de trecere a frontierei Kapitan Andreevo (frontiera Bulgaria - Turcia) pentru camioane va fi posibila numai cu urmatoarele carduri de debit/credit - VISA, Visa Electron, V Pay, MasterCard, Maestro si Borika emise de furnizorii de servicii de plata care opereaza pe teritoriul Bulgariei inregistrati la sistemul de plata cu cardul BORIKA, ca si de institutiile financiare care opereaza in strainatate.

Nu vor fi facute modificari in metoda de colectare a taxelor: vehiculele BG vor plati in BGN si vehiculele straine in EUR.Schimbarea modalitatii de plata este facuta pentru cresterea vitezei de procesare a documentelor aferente camioanelor si, in acelasi timp, pentru eliminarea taxelor platite de transportatori bancilor pentru platile lor in numerar, si a tranzactiilor bancare in contul Agentiei Vamale. Se estimeaza ca acest sistem va elimina de asemenea si posibilele practici de coruptie in plata taxelor rutiere si vinietelor la punctul de trecere a frontierei Kapitan Andreevo.Acelasi sistem de plata urmeaza sa fie introdus la toate celelalte puncte de trecere a frontierei de pe teritoriul Bulgariei.

Ultima modificare a paginii: 11.06.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii