UNTRR


Trei manageri români de top din companii membre UNTRR, premiați de IRU

Trei manageri români de top din companii membre UNTRR, premiați de IRU

La Adunarea sa Generală din data de 04.05.2018, Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere - IRU a acordat prestigiosul Premiu "Manager de Top în Transportul Rutier" unui număr de 98 manageri din 15 ţări din întreaga lume, ca recunoaștere pentru contribuţia deosebită a acestora la promovarea unui transport rutier sigur, ecologic şi eficient.

Această distincție internațională de prestigiu este atribuită managerilor de top în transporturile rutiere, pentru recunoașterea internațională a acelor persoane care au acționat cu succes la nivel de conducere al unei companii de transport rutier național sau internațional de mărfuri sau de persoane, inclusiv taxi, care și-au onorat profesia prin experiența lor remarcabilă și realizări manageriale specifice.

Printre aceste persoane excepţionale cărora le-a fost atribuită distincţia IRU, se numără şi trei manageri români din companii membre UNTRR:

dl. Adrian Finciuc - Transaf Logistics SRL

dl. Vasile Rădulescu - Omsan Logistica SRL

dl. Alexandru Ștefanco - SC Focus Royal SRL

Premiul Manager de Top în Transportul Rutier a fost înmânat în cadrul Conferinței Ziua Cargo – „Am marfă, caut transport”, dedicată pieței de transport și logistică care a avut loc la Poiana Brașov în perioada 17-18 mai 2018.

UNTRR este onorată să contribuie la recunoașterea internațională a Managerilor de Top din România și urează felicitări premianților.

 

Ultima modificare a paginii: 18.05.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii