UNTRR


Semnarea ultimului protocol de colaborare din cadrul Proiectului “Europa-Asia pe Drumul Mătăsii” între UNTRR și ASMAP UA

Semnarea ultimului protocol de colaborare din cadrul Proiectului “Europa-Asia pe Drumul Mătăsii”

între UNTRR și ASMAP UA

 

În data de 9 septembrie 2015, cu ocazia celei de-a XVI-a ediții a Conferinței Internaționale ”Transporturile rutiere – probleme, soluții și dezvoltări viitoare” organizată de IRU și ASMAP UA la Odessa, Ucraina, a fost semnat ultimul protocol de colaborare din cadrul Proiectului “Europa-Asia pe Drumul Mătăsii”, inițiat de IRU și UNTRR.


Protocolul de colaborare a fost semnat din partea UNTRR de domnul Radu Dinescu, Secretar General iar din partea ASMAP UA de domnul Leonid Kostiuchenko, Președinte.

 

     


Proiectul UNTRR s-a derulat pe următorul traseu: România – Bulgaria – Turcia – Georgia – Armenia – Georgia – Azerbaidjan - Iran – Turkmenistan - Uzbekistan- Tadjikistan – Kârgâzstan -  Kazakhstan – Federația Rusă - Mongolia - Federația Rusă – Ucraina iar delegația a parcurs în jur de 24.000 km în ultimele două luni.

 


Scopul proiectului inițiat de IRU și UNTRR este de a realiza interconectarea mediului de afaceri european și românesc cu piețele mari din regiunea asiatică, având în vedere faptul că țările din Asia Centrală au arătat o creștere extrem de dinamică în utilizarea sistemului TIR în ultimii ani.

Ultima modificare a paginii: 12.08.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii