UNTRR


Invitație seminar online: Rambursarea taxelor de drum din Germania pentru camioane – Cum puteți acționa acum – joi, 19.11.2020, ora 15:00

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) împreună cu firma de avocatură Hausfeld și compania eClaim GmbH vă invită joi, 19.11.2020, ora 15:00 la seminarul online - Rambursarea taxelor de drum din Germania pentru camioane – Cum puteți acționa acum.

Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a hotărât în luna octombrie 2020 că Germania nu poate include costurile cu poliția rutieră în taxele de drum percepute transportatorilor rutieri, întrucât nu fac parte din costurile infrastructurii pe baza cărora trebuie calculat cuantumul taxelor de drum (mai multe detalii - click aici).

În cadrul seminarului online de joi, 19.11.2020, ora 15:00, veți putea afla despre ce rambursare ați putea beneficia și cum vă puteți revendica cererile cu ușurință și fără riscuri de cost.

Pentru a vă înregistra și pentru a participa la seminarul online, trebuie să vă înscrieți – click aici

Vorbitori:

Dr. Alex Petrasincu, Managing Partner al renumitei firme de avocaturã Hausfeld și unul dintre principalii avocați din unele dintre cele mai mari și complexe litigii (inclusiv cartelul camioanelor).

Dr. Roman Zagrosek, fondator și director general al eClaim GmbH, care este o platformã IT juridicã pentru recuperarea efectivã și eficientã a creanțelor.

 

Mai multe informații despre acțiunea juridică sunt disponibile la www.tollreclaim.com/ro/home-ro

Ultima modificare a paginii: 17.11.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii