UNTRR


Extinderea punctelor de trecere a frontierei dintre România și Ungaria pentru operațiunile de transport rutier de marfă

În data de 6 martie 2020, a avut loc la sediul Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România - UNTRR o întâlnire între dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR și dl. Jozsef Ignacz, Președintele Asociației Transportatorilor Rutieri din Ungaria – MKFE. În cadrul discuțiilor au fost abordate mai multe subiecte referitoare la transportul rutier, în special problemele pe care le întâmpinã transportatorii rutieri români la punctele de trecere a frontierei dintre cele douã țãri, cum ar fi timpii de așteptare foarte mari care, de multe ori, depãșesc și 12 ore, iar cozile de camioane sunt, de multe ori, și de peste 20 km.


MKFE a transmis autoritãților ungare chestiunile invocate de UNTRR și în data de 29.05.2020, precizând cã în curând va fi stabilit un nou punct de trecere a frontierei comune pentru transportul de marfã la Nagykereki-Santãul Mare iar autoritãțile au în plan și dezvoltarea punctului de trecere a frontierei Nyirabrany - Valea lui Mihai pentru a fi adecvat traficului de marfã.

Click aici pentru a consulta informarea Asociației MKFE

Ultima modificare a paginii: 01.06.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii