UNTRR


3 noiembrie 2021, ora 11.00: Seminar online UNTRR-UNSAR-BAAR privind situația actuală de pe piața asigurărilor RCA

Seminar online UNTRR-UNSAR-BAAR privind situația actuală de pe piața asigurărilor RCA, miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 11.00
 
 
Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizeazã miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 11:00, un seminar online împreunã cu Uniunea Naționalã a Societãților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) și Biroul Asigurãtorilor de Autovehicule din România (BAAR), cu privire la soluțiile pe care le au la îndemânã transportatorii rutieri având în vedere situația de crizã de pe piața asigurãrilor RCA, în urma retragerii autorizației de funcționare a societãții City Insurance. 
În cadrul evenimentului veți afla mai multe informații despre cum puteți accesa opțiunea de asigurat cu risc ridicat de la BAAR, care este procedura și durata acesteia și ce documente sunt necesare. 
 
Totodatã, UNSAR va prezenta care ar putea fi evoluțiile pe piața asigurãrilor RCA și la ce ar trebui sã se aștepte transportatorii rutieri. 
La finalul prezentãrilor, reprezentanții asigurãtorilor vor rãspunde la întrebãrile venite din partea dumneavoastrã. 
 
Pentru a vã înscrie la eveniment, accesați urmãtorul link: 
 
 
Ultima modificare a paginii: 16.11.2021

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii