UNTRR


Noua conducere BSEC-URTA, aleasă pe 22.11.2016 la Istanbul. Secretarul General UNTRR a fost ales Vicepreședinte BSEC-URTA

Noua conducere BSEC-URTA, aleasă pe 22.11.2016 la Istanbul. Secretarul General UNTRR a fost ales Vicepreședinte BSEC-URTA

 

 

Cea de  a 30-a reuniune a Adunării generale a Uniunii Asociațiilor de Transport Rutier din Regiunea de Cooperare Economică a Mării Negre – BSEC URTA a avut loc la Istanbul, pe 22 noiembrie în 2016.


Cu această ocazie, a fost aleasă noua conducere a BSEC –URTA:


-    Președintele BSEC-URTA cu mandatul 2017-2020 este doamna Asli GÖZÜTOK - manager TIR în cadrul TOBB Turcia (Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia)


-    Președinte Adjunct BSEC-URTA cu mandatul 2017-2018 este domnul Georgi PETARNEICHEV - Președintele AEBTRI Bulgaria (Asociația Întreprinderilor de Transport Rutier Internațional din Bulgaria)

 
-    Vicepreședinți BSEC-URTA cu mandatul 2017-2018:


         o    Domnul Radu DINESCU - Secretar General UNTRR România (Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România)


         o    Domnul Ilir MATAJ - Președintele ANALTIR Albania (Asociația Întreprinderilor de Transport Rutier Internațional din Albania).


De asemenea, în funcția de Președinte de onoare BSEC-URTA a fost ales domnul Vladimir FLOREA, Președintele în exercițiu al BSEC-URTA care își încheie cel de-al 5–lea mandat la sfârșitul acestui an.


Uniunea Asociaţiilor de Transport Rutier din Regiunea de Cooperare Economică a Mării Negre (BSEC-URTA), care aniversează anul acesta 15 ani de activitate, a fost fondată de către Asociațiile de Transport Rutier din 11 state membre din regiunea BSEC, în Antalya (Turcia)  la data de 24 octombrie 2001.


Misiunea acestei organizații este de a facilita transportul rutier în Regiunea de Cooperare Economică a Mării Negre (BSEC), construind canale de dialog și cooperare cu toate organismele relevante la nivel regional și global, pentru promovarea și protejarea intereselor industriei de transport rutier în regiunea BSEC și pe plan internațional.
Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR este membră activă a BSEC-URTA.

 

Ultima modificare a paginii: 29.11.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii