UNTRR


TRANSPORT- AR, 05-06.06.2015 - Eveniment internaţional de transporturi profesionale Conferinţe, prezentări firme şi întâlniri de afaceri

UNTRR a fost prezentă în perioada 5-6 iunie la expoziția TRANSPORT-AR de la Arad, Eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, fiind găzduit de pavilioane expoziţionale ale Expo Arad. 
 
 
Transport-AR 2015

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, între 5 şi 6 iunie 2015, TRANSPORT-AR, eveniment internaţional dedicat transporturilor.

Găzduit de modernele pavilioane expoziţionale ale Expo Arad, evenimentul promite să fie unul de referinţă pentru domeniul transporturilor.

În cadrul acestuia se vor desfăşura de la conferinţe cu teme de importanţă şi noutate în domeniul transporturilor, prezentări ale companiilor participante, respectiv posibilitatea unor întâlniri de afaceri cu posibili viitori clienţi.

Conferinţe susţinute de lectori specializaţi în domeniul transporturilor, logistică, protecţia mediului, eficienţa şi sustenabilitatea combustibilului sunt temele care prezintă un deosebit interes pentru oamenii de afaceri din domeniu.

Evenimentul este mediul perfect pentru a se prezenta serviciile, dotările şi inovaţiile de care fiecare companie dispune. O prezentare atractivă şi bine structurată poate fi primul pas către îmbogăţirea portofoliului de clienţi sau cel al unor viitori parteneri de afaceri.

Organizatorii au deosebita plăcere de a vă invita, în data de 5 iunie, începând cu orele 18:30, la "Seara Transport- AR" - un get together unde, într-un cadru plăcut şi amical, veţi putea purta conversaţii şi schimba păreri cu reprezentanţii companiilor prezente la eveniment.

Tot ce trebuie dumneavoastră să faceţi este să completaţi talonul ataşat invitaţiei şi să îl trimiteţi scanat pe transport-ar@ccia-arad.ro.

Pentru Programul evenimentului click:aici

Transport-AR 2015
Transport AR 2015 - afisul evenimentului
Ultima modificare a paginii: 11.06.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii