UNTRR


T-Festival 2015: 8-10 Mai, ROMEXPO Bucuresti

 

Vezi aici PROGRAMUL Festivalului 

T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii rock și este organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri (IRU).

În 2015, cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii se vor aduna, în perioada 8-10 mai la București, la pavilionul expozițional ROMEXPO, și vor încinge spectacolul spre deliciul publicului.

Atenția tuturor se va îndrepta către cele 3 concursuri: ”Cel mai Frumos Camion”, ”Cea mai frumoasă motocicletă” și ”Cea mai populară formație rock”, trofeu decernat alături de Rock FM.

Premiile vor fi și ele pe măsură: 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro pentru cel mai frumos camion, 2.000 euro pentru cea mai frumoasă motocicletă din România și 2.000 euro pentru cea mai populară formație rock.

Fondul total de premiere pentru toate concursurile fiind de: 16.000 euro.

De asemenea, publicul se va putea delecta la statia de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri Moto, Truck, Drifting, Demo-uri, Cascadorii, alături de invitați speciali. În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocă sau prototipuri de la universități; MOTO – cu zona Harley Owners Grup, special dedicată posesorilor de Harley Davidson, realizată în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: praștia umană; KIDS și food court.

Vineri, pe 8 mai, formația Antract va canta în cadrul T-Festival. Pe 9 mai va avea loc parada camioanelor și motocicletelor între ROMEXPO și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia zilei tuturor transportatorilor, iar seara va începe cu un show de cabaret, urmând concursul de rock și încheindu-se cu „Cristi Minculescu – între Led Zeppelin la Whitesnake, trecând pe la Iris”. Programul cuprinde toate hit-urile cunoscute și cerute deopotrivă ale artistului, respectiv: “Trenul fără naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Casino”, „Nu mă uita”, dar și o serie de surprize: „De vei pleca”, “Ultima toamnă”, „Cine mă strigă în noapte”,”Somn bizar”, “Baby”, precum și preluări-tribut din repertoriul artiștilor emblematici care i-au influențat cariera.

Nu în ultimul rând, pe data de 8 mai, va fi organizată o conferință internațională pe tema competiției în domeniul transporturilor, în parteneriat cu IRU și unde vor fi prezenți cei mai importanți jucători din transportul rutier european și din România, fiind urmată seara de Gala dinner ”25 de ani de UNTRR”, unde companiile de transport de top vor fi premiate.

În 2014, T-Festival a avut loc la Jucu, lângă Cluj-Napoca, iar cele mai frumoase camioane și motociclete din România au făcut spectacol în timpul zilei, iar cele 12 trupe străine și autohtone invitate au încins atmosfera după lăsarea serii.
În 2013 a avut loc prima ediție a T-Festival, la Târgu Mureș, unde publicul a ales cele mai frumoase camioane și motociclete și s-au delectat pe acordurile Zdob & Zdub și Trooper.

 

Ultima modificare a paginii: 08.05.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii