UNTRR


Mediafax Talks about Transport&Logistics, joi, 23 iulie 2015, ora 09.30

INVITATIE conferinta Mediafax Talks about Transport&Logistics, joi, 23 iulie, ora 9.30

Agenţia de presă Mediafax are deosebita placere sa va invite la conferinţa Mediafax Talks about Transport& Logistics  ce va avea loc joi, 23 iulie, la hotelul InterContinetal, sala Ronda, începând cu ora 09.30.  Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie.

Piata transporturilor, evaluata la peste 7 miliarde de euro in cazul celor de marfuri si la aproape doua miliarde de euro in cazul celor de persoane, a fost sustinuta inclusiv de catre companiile de logistica, care si-au consolidat businessul si au realizat investitii in noi depozite si centre logistice.

In contextul in care Romania a inregistrat o crestere economica de 3,5% in 2013 si 2,8% in primele noua luni ale lui 2014 si in care cele mai multe companii produc bunuri industriale pentru export, componenta de logistica si transport participa activ la acest avant.

In acest context agentia de presa Mediafax aduce la aceeasi masa autorităţile şi cei mai mari jucători din domeniul logisticii si transporturilor la o dezbatere privind legislaţia în domeniul transporturilor, stadiul actualelor proiecte de infrastructură şi proiectele noi, dar şi impactul pe care îl are infrastructura asupra desfăşurării activităţilor de transport şi asupra logisticii, investiţiile pentru parcuri industriale in România, îmbunătăţirea sistemelor de distribuţie şi soluţii de finanţare pentru transportatori şi logisticieni.

Participarea la eveniment este gratuită. Confirmările pentru participare se fac pana miercuri, 22 iulie, orele 16:00 la:

Melania Stoica

PR & Events Manager

Tel:   +40 318.256.417

Fax:   +40 318.256.112

Mobil: 0754.095.971

E-mail:  melania.stoica@m.ro

Descarcati programul conferintei

Ultima modificare a paginii: 21.07.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii