UNTRR


UNTRR a organizat la Iasi Conferinta „Național, european sau extracomunitar? Nevoile și viitorul transportului rutier în România. Dialog și cooperare pentru soluții concrete”

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a organizat miercuri, 7 octombrie 2015, la Iasi, o conferinta cu transportatorii din zona, pe tema „Național, european sau extracomunitar? Nevoile și viitorul transportului rutier în România. Dialog și cooperare pentru soluții concrete”.

În cadrul evenimentului au participat reprezentanții Agenției pentru Agenda Digitalã a României (AADR), Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), Regiei Autonome Registrul Auto Român (RAR), Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontierã Iași, Direcției Regionale Vamale Iași și Inspectoratului Teritorial de Muncã Iași.

Principalele teme discutate au fost modul de eliberare al autorizatiilor, solicitarea de a optimiza transmiterea autorizatiilor, colaborarea defectuoasa si intarziata dintre companii si AADR, modificarea punctelor de frontiera si realizarea culoarului verde la Albita, sesizarea faptelor de coruptie in vama, expirarea ITP-ului si ridicarea placutelor de inmatriculare si imobilizarea masinii sau angajarea soferilor moldoveni fara dubla cetatenie.

Partenerii evenimentului au fost Scania România, Lutz Asigurãri, Dako și Mol România.

 

 

Ultima modificare a paginii: 07.10.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii