UNTRR


UNTRR a organizat la Suceava conferința „Național, european sau extracomunitar? Nevoile și viitorul transportului rutier în România. Dialog și cooperare pentru soluții concrete”

UNTRR a organizat la Suceava conferința „Național, european sau extracomunitar? Nevoile și viitorul transportului rutier în România. Dialog și cooperare pentru soluții concrete” - 21.09.2015


Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a organizat luni, 21 septembrie 2015, conferința „Național, european sau extracomunitar? Nevoile și viitorul transportului rutier în România. Dialog și cooperare pentru soluții concrete”.


Conferința UNTRR și-a propus să identifice problemele reale ale transportatorilor din zona Suceava, soluțiile posibile și perspectivele de dezvoltare naționale, europene și extracomunitare.


La eveniment au participat domnul Radu Mihailescul, Director ISCTR Suceava, domnul Cezar Ciorteanu, Comisar șef STPF Suceava, domnul Gheorghe Lămășanu, Coordonator al Compartimentului de transport public județean, Consiliul Județean Suceava, domnul Silviu Bușcă, Scania Branch Manager Est, dar și reprezentanții UNTRR.


Principalele teme dezbătute în cadrul evenimentului au fost: creșterea prețurilor la asigurările RCA pentru companiile de transport, legea MiLoG și loi Macron, eliberarea autorizațiilor de transport sau interzicerea perioadei de repaus săptămânal normală în cabina vehicului în Franța și Belgia.


Astfel, UNTRR și-a propus ca împreună cu autoritățile din domeniu să creeze un cadrul de activitate mai bun pentru operatorii de transport.


Obiectivul conferinței a fost de a crea cadrul de dialog pentru companiile de transport, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii și autorități, având în vedere că România este într-o strânsă competiție cu restul țărilor la nivelul transportului rutier.


Partenerii evenimentului sunt Scania România, Lutz Asigurări și Dako.

 

 

 

 

 

Ultima modificare a paginii: 21.09.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii