UNTRR


7 - 10 noiembrie 2012, Bucuresti - AUTOEXPOTEHNICA - expozitie de componente auto

ROMEXPO organizeaza in Centrul sau expozitional din Bucuresti, in perioada 07 noiembrie - 10 noiembrie 2012, prima editie a
AUTOEXPOTEHNICA
Expozitie de componente auto

Manifestarea expozitionala se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si designerilor dintr-un domeniu deosebit de cuprinzator si intr-o schimbare permanenta ce cuprinde: componente si sisteme auto; piese, echipamente electrice si electronice; accesorii, tuning, IT & management, service-uri, spalatorii auto si alte produse si servicii pentru industria auto.

AUTOEXPOTEHNICA 2012 este o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori. Aflata la prima editie, expozitia va fi organizata urmarind alinierea la tendintele inregistrate la nivel international.

AUTO EXPO TEHNICA va gazdui si o serie de evenimente conexe - conferinte, seminarii, workshop-uri si demonstratii in domeniu, avand ca invitati atat specialistii din piata de profil cat si publicul larg.

Ultima modificare a paginii: 15.02.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii