UNTRR


Tactici de supravieţuire

Vreţi să aflaţi direct de la sursă care sunt cerinţele marilor clienţi de transport? Care este preţul potrivit şi cum ar trebui să arate o relaţie corectă cărăuş - casă de expediţii? Cum vă puteţi organiza cursele eficient odată cu extinderea numărului drumurilor cu portanţa 11,5 tone? Cum să vă feriţi de furturile din camioane? Cum se vor face verificările la cântar de către echipele mixte ARR - CNADNR şi cum va arăta noua Lege a transporturilor?

Revista Ziua Cargo vă invită la "UN COCKTAIL ANTICRIZĂ: CLIENŢI, CĂRĂUŞI ŞI LEGISLAŢIE" - un eveniment în cadrul căruia transportatorii de marfă se vor afla timp de 2 zile în dialog direct cu clienţii şi cu reprezentanţi de prim rang ai autorităţilor.

Puteţi afla mai multe detalii despre evenimentul care se va desfăşura în perioada 3-4 iunie 2010 la Hotelul Iaki din Mamaia pe www.ziuacargo.ro.

Înscrierile se pot face în limita locurilor disponibile.


Ultima modificare a paginii: 11.05.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii